blank nederlands HomeProfielVisieMissieTherapieSupervisieCoachingTeamtrainingDeskundigheidsbevorderingContactPublicatie - Oog open... Hart dicht
english
         
 Bekijk de flyer

Nu op 11 locaties :
Gouda, Rotterdam (2x), Utrecht, Den Haag (2x), Amsterdam, Leiden, Delft, Woerden, Barendrecht

Snel een afspraak, zonder wachtlijst, ook 's avonds en in het weekend ~ bel nu of email ~ 0182-527337 | info@richardterhaar.com

 

 

 

Integratieve Psychotherapie is de resultante van een blijvende zoektocht naar wat vanuit verschillende stromingen in het psychotherapeutisch landschap effect blijkt te sorteren. Niet alleen put de therapeut uit de kennis van diverse therapeutische richtingen, maar ook legt hij zich erop toe om zijn kwaliteiten in te zetten in het bijstaan van de cliënt in diens jacht naar het beste in zichzelf. Belangrijk hierbij is de hele mens, die eigen heelheid (her)ontdekt. De cliënt werkt actief aan persoonlijke ontwikkeling, draagt hierin verantwoordelijkheid en bouwt aan een brug naar eigen oplossingen, waarvan hij (soms onbewust) altijd zelf de pijlers vormt.

Integratieve Psychotherapie is een uiterst effectieve kortdurende vorm van therapie. Richard ter Haar nodigt u van harte uit voor een vrijbijvend en kosteloos eerste gesprek, omdat voor veel mensen geldt dat voor deze stap een drempel moet worden overwonnen. U wilt ongetwijfeld eerst ervaren of het klikt. U zult dan concreet ervaren wat de therapie voor u kan betekenen. Omdat uw vraag nu actueel is, wordt een afspraak op korte termijn gemaakt. Wachtlijsten zijn dus niet aan de orde (tenzij hier anders vermeld wordt).

Gesprekken vinden plaats op locaties in Gouda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Woerden, Delft, Zoetermeer, Barendrecht of Amsterdam.