blank nederlands HomeProfielVisieMissieTherapieSupervisieCoachingTeamtrainingDeskundigheidsbevorderingContactPublicatie - Oog open... Hart dicht
english
         
 


Nu op 11 locaties :
Gouda, Rotterdam (2x), Utrecht, Den Haag (2x), Amsterdam, Leiden, Delft, Woerden, Barendrecht

Snel een afspraak, zonder wachtlijst, ook 's avonds en in het weekend ~ bel nu of email ~ 0182-527337 | info@richardterhaar.com

 


 

Richard ter Haar biedt onder zijn naam deskundigheidsbevordering aan in diverse sectoren. Hiervoor is hij op freelance basis in te huren. Daarnaast heeft hij de beschikking over een breed netwerk van consultants, supervisoren, coaches en therapeuten met wie samengewerkt wordt of waar eventuele doorverwijzing naar plaats kan vinden.

Richard ter Haar is sinds 1995 werkzaam in functies die gemeenschappelijk hebben dat het gaat om het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen. (Klik hier voor C.V.) Dit zegt veel over zijn interesse in de veelkleurigheid van de mens. Belangrijke kwaliteit hierbij is dat Richard naast een bewogen luisteraar een sterke analytische wijze van beschouwen heeft.

Sinds 2004 begeleidt Richard diverse individuele, groeps- en teamtrajecten in zijn praktijk en op locatie, tevens werkt hij als adjunct hoofd groepsleiding in een forensische observatiekliniek (Pieter Baan Centrum). Van zijn aanbod op het gebied van deskundigheidsbevordering wordt tot op heden in verschillende werkvelden en door diverse opdrachtgevers gebruik gemaakt, zoals:

• Internationale onderneming
• Sociaal Cultureel Jongerenwerk
• Psychiatrie/verslavingszorg
• Hogeschool
• Jeugd-GGZ
• Jeugdzorg

Naast bedrijven en instellingen vinden ook particulieren de ruimte bij Richard om aan hun persoonlijke hulp-/leervragen en ontwikkelingsdoelen te werken.